Administratief medewerker Musidesk        

20 uur p/w

 

 

“Ben jij een creatieve administratieve medewerker die de afwisselende werkzaamheden met een nauwkeurige precisie weet uit te voeren?”

 

Musidesk Rijnbrink is dé informatiespecialist op het brede vakgebied van muziek. De dienstverlening richt zich met name op bibliotheken, muziekverenigingen, muziekscholen, ensembles en dirigenten. Niet alleen in Gelderland en Overijssel, maar in heel Nederland én daarbuiten. Musidesk Rijnbrink maakt zich sterk om de creativiteit die in ieder mens schuilt een leven lang te stimuleren en te faciliteren. Wij zijn expert op het brede gebied van muziek en dragen bij aan een laagdrempelig muzikaal aanbod voor iedere burger. We zijn de professionele partner voor de amateurmuziek in  Nederland.

Als administratief medewerker Musidesk ben je klantgericht, secuur en heb je uitgebreide kennis van en ervaring met digitale processen. Samen met je collega’s ben je de administratieve schakel tussen verenigingen, musici, muziekinstellingen en de adviseurs van Musidesk. Je handelt vragen af en voert de uitleenadministratie met de daarbij behorende werkzaamheden uit. Je bezit uitgebreide digitale vaardigheden en kunt hierover helder communiceren. De wereld van kunst en cultuur heeft jouw voortdurende aandacht.

Jij

We vinden jouw persoonlijkheid zeker zo belangrijk als ervaring en kennis. Je houdt je bezig met verschillende, soms afwisselende administratieve taken. Je haalt er plezier uit om samen te werken, te ondersteunen en voor te bereiden. Maar ook om zelfstandig te werken binnen de aangegeven kaders.

Je bent creatief en omgevingsbewust én bent een stabiele factor voor wie collegialiteit en samenwerken hoog in het vaandel staan. Daarnaast heb je een open, leergierige en inspirerende persoonlijkheid en werk je heel secuur en gestructureerd.

Wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting administratie;
  • Kennis en ervaring met techniek, digitale systemen en applicaties;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring binnen het verenigingsleven en blaasmuziek is een pré;

Ook ben je proactief, flexibel en weet van aanpakken. Je bent een teamplayer met een creatieve frisse blik. Je kan goed zelfstandig werken en gaat uitvoerende met name administratieve werkzaamheden niet uit de weg.

Wij bieden

  • marktconform maandsalaris op basis van schaal 4 of 5 van de cao openbare bibliotheken (inschaling indicatief, afhankelijk van ervaring min. €1.823,00 en max. €2.679,00 bij 36 u/w).
  • Een contract voor de duur van een jaar, waarbij doorgroei naar een vast dienstverband de intentie is;
  • Flexibele werktijden, goede secundaire voorwaarden en een gunstige reiskostenvergoeding. kijk hier voor een totaalbeeld van de arbeidsvoorwaarden;
  • Een werkplek in een nieuw, modern ingericht kantoor in het mooie Deventer.

Waar ga je werken

Rijnbrink adviseert en ondersteunt bibliotheken en andere culturele, educatieve en maatschappelijke organisaties. Dit doen we vooral in Gelderland en Overijssel. Wij willen samen met onze (keten)partners werken aan vernieuwing en lokale meerwaarde. Hierbij signaleren we maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen zodat we up-to-date diensten aan kunnen bieden.

Onze missie is bijdragen aan een vaardiger, creatiever en slimmer Overijssel en Gelderland. We hechten dan ook grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze partners zetten we ons hier iedere dag voor in. Onze waarden zijn gericht op verbinden, vernieuwen en verdiepen. We zijn sterk in samenwerking, we zijn doelgericht, deskundig en wendbaar.

Zelf zijn we ook volop in beweging. Rijnbrink ontwikkelt zich van een maatschappelijke organisatie die werkt vanuit overheidssubsidies naar een maatschappelijke ketenpartner.

Leer onze organisatie verder kennen op www.rijnbrink.nl

Enthousiast over de vacature?

Is deze baan iets voor jou? Wij ontvangen graag jouw reactie, waarin je aangeeft wat je  inspireert in deze functie en waarom we juist jou nodig hebben om deze functie tot een succes te maken.

Solliciteren is zo gebeurd, klik op de button “Solliciteren” en stuur vóór 28 oktober 2020 je cv en motivatie in.

Heb je vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Ria Kornet, senior adviseur via ? 06 - 51 99 7161. Zij is het beste bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Een eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 3 november 2020.