Adviseur Marketing & Communicatie (vervuld)

28-32 uur p/w Rijnbrink

 

Gaat jouw communicatiehart sneller kloppen voor cultuur?

Wat ga je doen?

Bij ons zet jij je communicatie skills in om de samenleving te verrijken op het gebied van creatieve en digitale vaardigheden. Je werkt mee aan de communicatie van cultuureducatieprojecten op scholen en amateurmuziek bij verenigingen in Oost-Nederland. Je weet onze partners (scholen, cultuuraanbieders, bibliotheken en muziekverenigingen) met de best passende communicatie uitingen te enthousiasmeren en te betrekken bij verschillende projecten. Zo werk je op jouw manier mee aan een samenleving, waarin de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en volwassenen centraal staat. In nauwe samenwerking met adviseurs van team Cultuur en Marketing & Communicatie schakel je probleemloos tussen content (creatie en marketing), strategieontwikkeling en de uitvoering daarvan.

Je thuisbasis is team MarCom; het grootste deel van je taken bestaat uit het verzorgen van de communicatie van team Cultuur, waarbij de focus ligt op de profilering van de verschillende teamonderdelen. Samen met je collega’s werk je aan het sterker op de kaart zetten van Rijnbrink. Je gaat werken in een dynamische omgeving die vraagt om snel schakelen waarbij een lolletje op zijn tijd wordt gewaardeerd.

Een greep uit het werk

De vraagstukken waar je mee bezig gaat, zijn gevarieerd. Je werkt bijvoorbeeld aan: 

 • een campagne bedenken voor de promotie van een nieuwe website;
 • een opzet ontwikkelen voor een speciale nieuwsbrief over Cultuureducatie met Kwaliteit;
 • een plan ontwikkelen en uitwerken voor de strategische inzet van social media.

Wat vragen wij?

 • Hart voor cultuur èn ervaring (in werk en/of privé) binnen de cultuurbranche is een absolute voorwaarde.
 • Je staat stevig in je schoenen, durft stelling in te nemen en weet focus te houden.
 • Je bent proactief en weet van aanpakken. Je luistert goed, vraagt door en kan anderen overtuigen. Je bent een teamspeler met een creatieve, frisse blik.
 • Afgeronde opleiding in de marketing en/of communicatie (minimaal hbo-niveau).
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het marketing- en communicatie vak.

Wat krijg je van ons?

 • Een plek in een goed op elkaar ingespeeld en gezellig team.
 • Een marktconform salaris in schaal 9 van de CAO Openbare Bibliotheken (inschaling indicatief, afhankelijk van je kennis en ervaring (min. € 3.073 en max. € 3.958).
 • Een contract voor de duur van een jaar waarbij doorgroei naar een vast dienstverband en een senior functie mogelijk is.
 • Een laptop, smartphone en een werkplek in een nieuw, modern ingericht kantoor in het mooie Deventer.
 • Goede secundaire voorwaarden. Bekijk hier een totaalbeeld van de arbeidsvoorwaarden.
 • Aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt jezelf en ook ons ten goede. Op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op informeel leren en uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Ook investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Waar ga je werken?

Rijnbrink adviseert en ondersteunt bibliotheken en andere culturele, educatieve en maatschappelijke en organisaties, vooral in Gelderland en Overijssel, rondom bedrijfsvoering en inhoudelijk (bibliotheek)werk. Onze visie is samen met (keten)partners te werken aan vernieuwing en lokale meerwaarde. We signaleren maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen zodat we up-to-date diensten aan kunnen bieden.
 

Onze missie is bijdragen aan een vaardiger, creatiever en slimmer Overijssel en Gelderland. We hechten dan ook grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze partners zetten we ons hier iedere dag voor in. Onze waarden zijn gericht op verbinden, vernieuwen en verdiepen. We zijn sterk in samenwerking, we zijn doelgericht, deskundig en wendbaar.

Ontdek meer over ons op www.rijnbrink.nl en www.cultuuronderwijsoverijssel.nl

Laten we kennismaken!

Is deze baan iets voor jou? Wij ontvangen graag jouw reactie, waarin je aangeeft wat jouw drive is, wat jou inspireert in deze functie en waarom we juist jou nodig hebben om deze functie tot een succes te maken.

.

Solliciteren is zo gebeurd, klik op de button “Solliciteren” en stuur zo spoedig mogelijk je cv en motivatie in. Wij zoeken iemand die bij voorkeur op 4 januari 2021 kan beginnen en willen dus snel schakelen waar dat kan. De vacature sluit zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Tot ziens bij Rijnbrink!