Chauffeur voor transport en de WoWi!-bus

Chauffeur

Voor transport en de WoWi!-bus

(flex functie)"Word jij onze nieuwe chauffeur?"

Het rijden op een grote bus of een vrachtwagen is geen eitje! Je komt van alles tegen onderweg naar de bibliotheken in Gelderland en Overijssel.
Jouw rol: het afleveren van boeken, media en andere materialen naar Bibliotheken, scholen en instellingen in de provincies Gelderland en Overijssel. Vertrek- en eindpunt is bij Rijnbrink aan de van Alphenstraat in Nijverdal. Hier start je ’s ochtends met het inladen van de materialen en het drinken van een kop koffie met je collega chauffeurs.

Is kinderen en/of ouderen kennis laten maken met techniek ook iets waar jij blij van wordt? Dan zetten we je naast het transport rijden voor de bibliotheken óók graag in op ons rijdend lab: de WoWi!-bus:

De WoWi!-bus is een werkplaats waar jong en oud in Overijssel en Gelderland kennismaken met de nieuwe digitale en technologische ontwikkelingen. In het kader van de 21e-eeuwse vaardigheden is voor het basisonderwijs een lesprogramma gericht op techniek, programmeren, vormgeven en robotica ontwikkeld. 

Voor meer informatie: www.wowionline.nl 

Het doel is om alle kinderen, jongeren, ouders en ouderen in Gelderland en Overijssel te bereiken met de WoWi! Ook wordt de WoWi! ingezet bij events, op locaties in centra in steden en dorpen en bij vestigingen van Bibliotheken in Gelderland en Overijssel. Om de WoWi!-bus te kunnen verplaatsen zijn wij op zoek naar een chauffeur met passie voor techniek. Je bent in het bezit van een groot rijbewijs (rijbewijs C en code 95).  Ook ben je stressbestendig en je loopt uitdagingen niet uit de weg.

Als jij flexibel inzetbaar bent, dat betekent dat we jou ook ’s ochtends vroeg kunnen bellen als er iemand ziek is, dan verwelkomen we jou graag als onze collega!

Jij

  • Bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en code 95;
  • Bent in het bezit van een actuele VOG (Verklaring Omtrent Gedrag);
  • Hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar;
  • Bent enthousiast en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Bent flexibel inzetbaar, ook gedurende de schoolvakanties en in het weekend.

Wij bieden

  • Een salaris volgens cao Openbare Bibliotheken (inschaling indicatief afhankelijk van ervaring min. € 1.770,- en max. € 2.601,- bij 36 uren p.w.); 
  • Een flexibele baan van 0 tot maximaal 32 uur per week;
  • Een leuke, open en prettige werksfeer en klanten die écht blij worden van jouw komst.

Deze vacature chauffeur is ideaal te combineren: 
Waar je bij andere (bij)banen vaak moet werken op vaste werktijden, is dat voor deze vacature chauffeur net even anders. Bij Rijnbrink profiteer je van een flexibel rooster. Perfect te combineren met een andere parttime baan of misschien wel dat eigen bedrijf dat je net bent gestart. 

Waar ga je werken

Rijnbrink @Work
Je komt als invaller in de pool van Rijnbrink @Work. Zij verzorgen alles van inplannen tot de administratieve afhandeling. Het flexteam van Rijnbrink @Work bestaat uit goed ingewerkte en gekwalificeerde invallers die ingezet worden in Bibliotheken. Met een persoonlijke en klantgerichte werkwijze zet @Work zich in voor Bibliotheken én invallers.

Enthousiast over de vacature?

Solliciteren is zo gebeurd, klik op de button “Solliciteren” en de rest wijst zich vanzelf.  Wacht niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten we de vacature.
Wil je meer weten dan kun je informatie inwinnen bij Rijnbrink @Work via 088 – 1970 360 of via de mail work@rijnbrink.nl.