Coördinator Publieksservice

24 u/w

ZINiN

 

Ben jij de verbindende schakel tussen bezoekers, medewerkers en samenwerkingspartners?

 

Voel jij je helemaal op je plaats in een maatschappelijke context? Sta je altijd klaar voor de bezoekers en schakel jij moeiteloos met jouw collega’s en partners binnen en buiten de organisatie? Zit klantgericht en proactief zijn in jouw genen? Lees dan snel verder!

Jij bent het aanspreekpunt van het team van 10 medewerkers ZINiN-publieksservice in de vijf bibliotheekvestigingen in Nijverdal, Hellendoorn, Daarle, Daarlerveen en Haarle én de Tourist Info en het theater van ZINiN in Nijverdal. Je houdt je onder meer bezig met het promoten en verstrekken van informatie en advies omtrent programmering en dienstverlening van de bibliotheek, theater, film en toerisme. Je coördineert de inzet en de werkzaamheden van de medewerkers binnen de ZINiN-Publieksservice, stemt af met het programmateam en andere collega’s binnen ZINiN, stelt de werk- en vakantieroosters op en springt bij waar nodig.

Jij zorgt ervoor dat de vestigingen van ZINiN aantrekkelijke plekken zijn om te lezen, leren, deel te nemen aan de maatschappij, geïnspireerd te worden, informatie te vinden of ontmoeting mogelijk te maken. Gezamenlijk met het team ben je (mede) verantwoordelijk om de samenwerking met diverse partijen uitstekend te laten verlopen en verder invulling te geven. Met jouw organisatorische talenten ondersteun je jouw collega’s hierin en gezamenlijk met diverse lokale partners kom je tot de organisatie van de diverse werkzaamheden. Je werkt tevens mee aan Breinreis, de ZINiN-brede programmering en overige activiteiten vanuit de bibliotheekprogramma’s Jeugd & Onderwijs, Basisvaardigheden en Persoonlijke Ontwikkeling.

 

Jij hebt

  • Mbo+ werk- en denkniveau. 
  • Promotionele- en marketingkennis.
  • Een flexibele instelling en bent bereid om ook buiten de reguliere werktijden te werken.
  • Goede digitale vaardigheden.
  • Een brede interesse in maatschappelijke ontwikkelingen.

 

Wij bieden

  • Een marktconform salaris, schaal 7 CAO Openbare Bibliotheken (inschaling indicatief afhankelijk van ervaring min. € 2.385,00 en max. € 3.162,00 bij 36 uur/week).
  • Een contract voor de duur van een jaar, waarbij doorgroei naar een vast dienstverband de intentie is.
  • Een open en prettige sfeer bij een maatschappelijk betrokken organisatie waar hard wordt gewerkt en tegelijkertijd informele ontmoeting op waarde wordt geschat.
  • Goede secundaire voorwaarden.

                                                                                                                                                                                                                               

 

 

Waar ga je werken                                         

ZINiN is een brede culturele organisatie. ZINiN stimuleert het sociaal-culturele leven in de gemeente Hellendoorn en is er voor iedereen die in aanraking wil komen met cultuur. ZINiN bestaat uit zeven sectoren, namelijk: ZINiN Theater, ZINiN Bibliotheek, ZINiN Verhuur, ZINiN Cultuur, ZINema, het Openluchttheater en het Toeristisch Bureau Hellendoorn.

Onze missie is het ondersteunen en stimuleren van het culturele, educatieve, toeristische en recreatieve leven in de gemeente Hellendoorn. We hechten dan ook grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze partners zetten we ons hier iedere dag voor in. Onze waarden zijn gericht op verbeelding & beleving, leren, informeren en faciliteren. We zijn sterk in samenwerking, we zijn doelgericht, deskundig en wendbaar.

Door invulling te geven aan onze waarden is ZINiN dé plek waar bewoners terecht kunnen om in alle vrijheid en naar eigen behoefte informatie of advies op te halen, te leren en zich te ontwikkelen, hun verbeelding te laten aanspreken, te ontspannen of gebruik te maken van de aanwezige voorzieningen. Maar ZINiN is meer. We staan ook voor ontmoeten, onverwachte verbindingen en dynamiek!

Leer onze organisatie verder kennen op www.zininbibliotheek.nl, www.zinin.com en www.visithellendoorn.nl

 

Laten we kennismaken!

Zie jij deze uitdaging helemaal zitten en wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Karin Barth, manager ZINiN Bibliotheek, via 06-28139114.

Heb jij de juiste bagage? Solliciteren is zo gebeurd, klik op de button “Solliciteren” en stuur je cv en motivatie in vóór 5 december 2021. 

De eerste gesprekken vinden plaats op 15 of 16 december 2021.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

We vragen van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie.

 

Wij zoeken graag zelf naar geschikte kandidaten en werken niet met recruiters of bureaus voor de invulling van deze vacature.

 

Acties