Medewerker Informatie & Advies

18 uur p/w

Bibliotheek Deventer


Krijg jij ook zo’n glimlach op jouw gezicht bij het lezen van deze vacature?


Neem jij als vanzelf het voortouw en is het voor jou geen probleem om in zowel Deventer Centrum als in één van de andere vestigingen van de Bibliotheek Deventer te werken? Weet jij wat er speelt in de samenleving? En weet jij blindelings je weg te vinden op mobiele devices? Lees dan snel verder!


Jij 

 • bent gedreven om de activiteiten van Bibliotheek Deventer te promoten;
 • hebt kennis van de totale dienstverlening van de Bibliotheek; 
 • weet de gasten zelfstandig te informeren over en te interesseren voor het brede collectie- en activiteitenaanbod van de bibliotheek;
 • draagt bij aan een veilige en prettige (werk)omgeving;
 • werkt aan een toegankelijke Bibliotheek en faciliteert doelgericht alle voorkomende activiteiten;
 • werkt ook avonddiensten, op zaterdagen en tijdens koopzondagen.


Wij zoeken iemand met

 • Een afgeronde mbo opleiding;
 • Kennis van en ervaring met (digitale) systemen, social media en webtools;
 • Een energieke, flexibele, proactieve instelling en uitstekende communicatieve, technische en digitale vaardigheden.

Jij bent doel- en resultaatgericht. Je hebt oog voor de variëteit aan gebruikers van de bibliotheek en hebt een open, enthousiaste benadering. Je hebt zicht op de veranderende rol van de bibliotheek in de samenleving en bent in staat je snel nieuwe vaardigheden eigen te maken.  


Wij bieden

 • Een salaris op basis van schaal 6 van de CAO Openbare Bibliotheken, (inschaling indicatief, afhankelijk van ervaring min. € 2.006,- en max. € 2.735,- bij 36 uur p/w); 
 • In eerste instantie een contract voor de duur van een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid behoort een vast contract tot de mogelijkheden; 
 • Een deskundig en betrokken team;
 • Goede secundaire voorwaarden, zie: www.werkenbijrijnbrink.nl/wat-hebben-wij-te-bieden.


Waar ga je werken

Bibliotheek Deventer is een eigentijdse, enthousiaste bibliotheek die midden in de samenleving staat. Een veelzijdige plek waar mensen en ideeën samenkomen. Wij zijn een marktplaats voor kennis en inspiratie.

Wij willen van de bibliotheek de ideale omgeving maken om stadsgenoten te ontmoeten, de collectie te raadplegen, kennis te delen en samen te genieten van cultuuruitingen. Een uitnodigende plek waar mensen aandacht kunnen hebben voor elkaars denken en doen en voor wat er leeft in Deventer. Wij bewegen mee met ontwikkelingen in de maatschappij.

Kijk voor een uitgebreider beeld op www.bibliotheekdeventer.nl 


Rijnbrink

Je komt in dienst bij Rijnbrink. Een provinciale ondersteuningsinstelling voor maatschappelijke culturele organisaties met het accent op de bibliotheken in Gelderland en Overijssel. Wij bieden advies en ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, educatie en cultuur.

Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie die grote waarde hecht aan de persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze maatschappelijke en culturele partners zetten we ons hier iedere dag voor in. 

Kijk voor meer informatie op www.rijnbrink.nl 


Laten we kennismaken!

Wil je meer weten over de functie, dan kun je Informatie inwinnen bij Rik Görtemöller, Medewerker Informatie & Advies via 0570 – 675735.

Solliciteren is zo gebeurd, klik op de button “Solliciteren” en stuur je cv en motivatie in vóór 11 september 2019. 

De eerste gesprekken zijn gepland op 19 september 2019.