Medewerker publieksservice

16 u/w

ZINiN

 

Word jij blij van een inspirerende werkomgeving en wil jij mensen op weg helpen?

 

Voel jij je helemaal op je plaats in een maatschappelijke context? Sta je altijd klaar voor de bezoekers en schakel jij moeiteloos met jouw collega’s en partners binnen en buiten de organisatie? Zit klantgericht en proactief zijn in jouw genen? Lees dan snel verder!

Voor de ZINiN-publieksservice in de vijf bibliotheekvestigingen in Nijverdal, Hellendoorn, Daarle, Daarlerveen en Haarle én de Tourist Info en het theater van ZINiN in Nijverdal, zijn we op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte medewerker die oog heeft voor de diversiteit aan bezoekers.

Je houdt je onder meer bezig met het promoten en verstrekken van informatie en advies omtrent de programmering van de bibliotheek, theater, film en toerisme. Jij zorgt ervoor dat de vestigingen van ZINiN uitnodigende plekken zijn om informatie en ontmoeting te vinden. Samen met het programmateam van de bibliotheek en het team ZINiN-publieksservice ondersteun je in alle vestigingen bij de uitvoering van activiteiten, met name op het gebied van het programma Basisvaardigheden, maar soms ook voor Jeugd & Onderwijs of Persoonlijke Ontwikkeling.

Ben jij de gastvrouw/heer die bezoekers op weg helpt in zowel het digitale als het fysieke aanbod van ZINiN? Heb je een brede algemene belangstelling, ben jij enthousiast, klantgericht, communicatief sterk, digitaal vaardig en proactief? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Jij

  • hebt mbo werk- en denkniveau.
  • hebt ervaring in een werkomgeving waarbinnen klantcontact centraal staat.
  • organiseert je werk zelfstandig maar kan ook goed in teamverband werken (eventueel met de hulp van vrijwilligers).
  • bent flexibel inzetbaar in de verschillende vestigingen, inclusief weekenden en avonden.
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • bent digitaal vaardig, het werken met social media, tablets, apps en e-books zijn voor jou geen probleem.

 

Wij bieden

  • Een marktconform salaris, schaal 6 CAO Openbare Bibliotheken (inschaling indicatief afhankelijk van ervaring min. € 2.107,00 en max. € 2.873,00 bij 36 uur/week).
  • Een contract voor de duur van een jaar, waarbij doorgroei naar een vast dienstverband de intentie is.
  • Een open en prettige sfeer bij een maatschappelijk betrokken organisatie waar hard wordt gewerkt en tegelijkertijd informele ontmoeting op waarde wordt geschat.
  • Goede secundaire voorwaarden.

 

 

 

Waar ga je werken                                         

ZINiN is een brede culturele organisatie. ZINiN stimuleert het sociaal-culturele leven in de gemeente Hellendoorn en is er voor iedereen die in aanraking wil komen met cultuur. ZINiN bestaat uit zeven sectoren, namelijk: ZINiN Theater, ZINiN Bibliotheek, ZINiN Verhuur, ZINiN Cultuur, ZINema, het Openluchttheater en het Toeristisch Bureau Hellendoorn.

Onze missie is het ondersteunen en stimuleren van het culturele, educatieve, toeristische en recreatieve leven in de gemeente Hellendoorn. We hechten dan ook grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze partners zetten we ons hier iedere dag voor in. Onze waarden zijn gericht op verbeelding & beleving, leren, informeren en faciliteren. We zijn sterk in samenwerking, we zijn doelgericht, deskundig en wendbaar.

Door invulling te geven aan onze waarden is ZINiN dé plek waar bewoners terecht kunnen om in alle vrijheid en naar eigen behoefte informatie of advies op te halen, te leren en zich te ontwikkelen, hun verbeelding te laten aanspreken, te ontspannen of gebruik te maken van de aanwezige voorzieningen. Maar ZINiN is meer. We staan ook voor ontmoeten, onverwachte verbindingen en dynamiek!

Leer onze organisatie verder kennen op www.zininbibliotheek.nl, www.zinin.com en www.visithellendoorn.nl

 

Laten we kennismaken!

Zie jij deze uitdaging helemaal zitten en wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Karin Barth, manager ZINiN Bibliotheek, via 06-28139114.

Heb jij de juiste bagage? Solliciteren is zo gebeurd, klik op de button “Solliciteren” en stuur je cv en motivatie in vóór 5 december 2021. 

De eerste gesprekken vinden plaats op 15 of 16 december 2021.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

We vragen van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie.

 

Wij zoeken graag zelf naar geschikte kandidaten en werken niet met recruiters of bureaus voor de invulling van deze vacature.

 

 

Acties