Mediacoach WoWi! Bus

 

Flexfunctie

0 – 24 u/w


Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom programmeren en 3D printen? Bruis je van nieuwsgierigheid en ben je een doener? Lijkt het je leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij het maken van digitale ontwerpen? Dan ben jij een echte WoWi!-coach en hebben wij jou nodig voor onze WoWi!-bus.


De WoWi!-bus

Begin 2015 heeft Rijnbrink een bibliobus omgebouwd tot een rijdend lab. De WoWi!-bus is een werkplaats waar kinderen, jongeren en soms ook senioren in Overijssel en Gelderland kennismaken met de nieuwe digitale en technologische ontwikkelingen. In het kader van de 21e-eeuwse vaardigheden is voor het basisonderwijs een lesprogramma gericht op techniek, programmeren, vormgeven en robotica ontwikkeld. 

Voor meer informatie: www.wowionline.nl 


Wat ga je doen?

Als mediacoach beweeg je je op het snijvlak van techniek en onderwijs. Aan jou de taak om kinderen en jongeren te stimuleren, te enthousiasmeren en te begeleiden.

Je hebt een actieve en verantwoordelijke rol bij het uitvoeren van het educatieve programma voor scholen en bij evenementen. 


Jij

  • Hebt ervaring in het werken met kinderen en jongeren van 10-14 jaar;
  • Hebt didactische vaardigheden;
  • Bent geïnteresseerd in techniek en nieuwsgierig naar nieuwe technologieën;
  • Bent oplossingsgericht en beschikt over voldoende improvisatievermogen;
  • Bent in het bezit van een actuele VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).


Wij bieden

  • Een uitdagende functie waarbij je gedeeltelijk de vrijheid hebt om hier een eigen invulling aan te geven;
  • Een marktcomform salaris schaal 7 CAO Openbare Bibliotheken (inschaling indicatief afhankelijk van ervaring min. € 2.184,- en max. € 2.896,- bij 36 uren p.w.) 
  • Een flexibele baan van 0 tot maximaal 32 uur per week; de WoWi! Bus rijdt op aanvraag;
  • Een informele, open en prettige werksfeer.


Waar ga je werken?

Rijnbrink adviseert en ondersteunt bibliotheken en andere maatschappelijke en culturele organisaties in met name Gelderland en Overijssel op het gebied van bedrijfsvoering en inhoudelijk (bibliotheek)werk. We signaleren maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen zodat we een up-to-date dienstenpakket aan kunnen bieden. 

Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie die grote waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze maatschappelijke en culturele partners zetten we ons hier iedere dag voor in. 


Laten we kennismaken!

Is deze baan iets voor jou? Wij ontvangen graag jouw reactie, waarin je aangeeft wat jouw drive is, wat jou inspireert in deze functie en waarom we juist jou nodig hebben om deze functie tot een succes te maken.

Solliciteren is zo gebeurd, klik op de button “Solliciteren” en stuur je cv en motivatie in.  Wacht niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature kun je die stellen aan Carola Oortwijn, telefoonnummer 06-10269671. Voor vragen rondom de procedure kun je bellen naar Rijnbrink @Work, telefoonnummer 088 – 1970360.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 1 en/of 2 april 2019.