Senior Consultant AFAS

(36 uur p/w)


Ben jij moe van het reizen van klant naar klant? Rijnbrink biedt jou een vaste werkplek in een maatschappelijk betrokken organisatie! Kom jij jouw AFAS kennis en ervaring inzetten?


Rijnbrink is een ondernemende, klantgerichte dienstverleningsorganisatie voor de bibliotheek- en cultuursector. Met de blik op actuele ontwikkelingen en innovatie. Zeker op het gebied van AFAS liggen er momenteel veel uitdagingen. Zowel het bestendigen van de bestaande dienstverlening aan in- en externe klanten, als het ontwikkelen van innovatieve toepassingen voor diverse doeleinden vraagt onze aandacht. 


Jij bent

De senior die met actuele kennis van AFAS de vraag bij de (interne) klant ophaalt. Je luistervaardigheden zijn goed ontwikkeld en je kent de mogelijkheden en grenzen van het systeem. Je hebt aan een half woord genoeg en vertaalt moeiteloos de techniek en het jargon naar heldere en uitvoerbare oplossingen. Jij weet razendsnel alle wensen en behoeften inzichtelijk te krijgen en de knelpunten te herkennen. Deze informatiebehoeften vertaal je door naar de beste AFAS functionaliteiten. Van nature ben je geneigd om al snel stappen vooruit te denken en met jouw collegiale en sociale eigenschappen beweeg jij je makkelijk in de organisatie.

Je deelt jouw expertise met je collega's en bent een vraagbaak en inspiratiebron voor hen. Je coacht je collega’s in de doorgroei en samen zijn jullie het deskundig aanspreekpunt voor zowel de interne als de externe klant. Je werkt nauw samen met de collega’s van HRM, Finance, Marketing & Communicatie en IT en ook het management ziet in jou een sparringpartner. Je vindt je weg in de soms tegenstrijdige belangen en de rol van troubleshooter past bij jou.


Jij beschikt over

 • Een afgeronde hbo opleiding;
 • Ruime ervaring binnen een vergelijkbare functie;
 • Aantoonbare kennis van AFAS (o.a. Profit, Insite, Outsite) is een pré;
 • Het vermogen om de vertaalslag van proces naar techniek te maken.


Wij bieden

 • Salariëring in schaal 10 van de CAO Openbare Bibliotheken, (inschaling indicatief, afhankelijk van ervaring min. € 3.349,- en max. € 4.420,- bij 36 u/w);
 • Aanstelling van 36 uur per week (= fulltime) voor de duur van een jaar, met zicht op verlenging;
 • Prima arbeidsvoorwaarden zoals een kilometervergoeding voor woon-werkverkeer, een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Openbare Bibliotheken (POB);
 • De kans om Rijnbrink op een hoger AFAS-plan te tillen;
 • Een werkplek in Nijverdal met parkeergelegenheid voor de deur en een geplande verhuizing naar Deventer eind 2019;
 • Studiemogelijkheden; 
 • Laptop en smartphone;
 • Een informele en open werksfeer en veel flexibiliteit.


Waar ga je werken

Rijnbrink is een provinciale ondersteuningsinstelling voor maatschappelijke culturele organisaties met het accent op de bibliotheken in Gelderland en Overijssel. Wij bieden advies en ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, educatie en cultuur.

Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen voor vraagstukken. Wij helpen onze klanten ontwikkelingen in de samenleving te signaleren en bieden producten en diensten om daar op in te spelen. Onze visie op de toekomst van de branche en het maatschappelijke veld is ons kompas.

Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie die grote waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze maatschappelijke en culturele partners zetten we ons hier iedere dag voor in. 

Kijk voor meer informatie op www.rijnbrink.nl  en www.afas.nl/klantverhaal/rijnbrink 


Interesse in deze functie?

Reageer dan vóór 7 april 2019 via de oranje “solliciteren” button!

Wil je meer weten over de functie, dan kun je Informatie inwinnen bij Martin de Deugd via  06-53883698

De eerste gesprekken vinden plaats op 17 april 2019 in Nijverdal.