Werken in de Bibliotheek?

Meld je aan voor de flexpool van Rijnbrink @Work!

 

De Bibliotheek: daar wil je zijn!

 

Bibliotheken anno 2022 zijn ‘the place to be’. De Bibliotheek is allang niet meer de plek waar je alleen komt om boeken te lenen. De afgelopen jaren ontwikkelden bibliotheken zich tot prettige en laagdrempelige ontmoetingsplekken voor iedereen. Je kunt er terecht om te studeren, om lekker te lezen met een kop koffie, of voor allerlei kennis, informatie en hulpvragen. In de Bibliotheek wordt ook van alles georganiseerd voor jong en oud: er zijn zogenoemde Makersplaatsen waar je met techniek aan de slag kan, er zijn debat- of filmavonden, lezingen en andere culturele activiteiten. Kortom: de Bibliotheek is de plek waar je wilt zijn!

De veelzijdigheid van de Bibliotheek komt tot uitdrukking in de verschillende werkzaamheden die er zijn. Binnen de Bibliotheek houden medewerkers zich bijvoorbeeld bezig met het bevorderen van leesplezier, het aanpakken van laaggeletterdheid, het stimuleren van taal- en digitale vaardigheden en een leven lang leren voor iedereen.

Kom jij een steentje bijdragen aan het reilen en zeilen in de Bibliotheek? Waar wacht je nog op? Meld je aan voor de flexpool van Rijnbrink!

 

Over de flexpool van Rijnbrink@Work


De flexpool van Rijnbrink@Work bestaat uit enthousiaste professionals die (eventueel naast hun reguliere werk) flexibele uren willen werken in de bibliotheken in Overijssel of Gelderland. Om onze flexpool uit te breiden, zoeken wij o.a. de volgende professionals:

  • Bibliotheekmedewerker
  • Medewerker publiekservice
  • Leesmediacoaches
  • Projectleiders
  • Programmamakers
  • Taalpuntcoördinatoren
  • Taalpuntdocenten
  •  Leesconsulenten
  • Teamleiders
  • Medewerker FabLab/Maakplaats

Waar je bij andere (bij)banen vaak moet werken op vaste werktijden,  profiteer je bij Rijnbrink @Work van de mogelijkheid  flexibel te werken gedurende het hele jaar door. Dus ook gedurende de schoolvakanties en in het weekend. Perfect te combineren met een andere parttime baan, een studie of misschien wel je eigen bedrijf dat je bent gestart.

Dus: wil jij een keer een kijkje nemen in een andere Bibliotheek? Jouw kennis en ervaring vergroten? Of sta je te springen om jouw eerste stappen te zetten in de Bibliotheekwereld? Schroom niet en meld je aan via de sollicitatiebutton voor de flexibele pool van Rijnbrink@Work.

Of neem gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren. Je kunt de medewerkers van team @Work hierover bellen, appen of mailen:

work@rijnbrink.nl

088 - 1970 360

06 - 128 99 716

 

 

 

Acties