Een sollicitatie kan best spannend zijn. Je solliciteert niet alleen op een functie, je gaat werken in een voor jou nieuwe organisatie en je krijgt nieuwe collega’s. Om je goed voor te bereiden op je sollicitatie, leggen we hieronder onze sollicitatieprocedure uit. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

Sollicitatieprocedure

Stap 1

Klik op de button ‘Solliciteer’ rechts naast de vacature.

Stap 2

Vul het formulier in en upload je motivatie en cv. 

Stap 3

Klik op ‘Solliciteer’ en jouw sollicitatie wordt verstuurd. 

Ontvangst sollicitatie
Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je een ontvangstbevestiging op het e-mailadres dat je hebt ingevuld op het sollicitatieformulier. We streven er naar om zo snel mogelijk een reactie te geven op jouw sollicitatie en om eventuele vragen te beantwoorden.

Voorselectie
Alle sollicitaties worden beoordeeld in een voorselectie. In deze selectie letten we vooral op een relevante opleiding, jouw werkervaring, motivatie en een mogelijke match met de organisatie.

Sollicitatiegesprek
Kom jij in aanmerking voor de functie? Dan nodigen we je van harte uit om op gesprek te komen. Dit eerste gesprek staat voornamelijk in het teken van de te vervullen functie en de organisatie. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om ook zelf vragen te stellen. Op deze manier kunnen we beoordelen of er een match is tussen jou en de werkgever.

Arbeidsvoorwaarden
Is de match aanwezig en zien we jou als geschikte kandidaat voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. In dit gesprek worden de arbeidsvoorwaarden besproken.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door jou verstrekte gegevens.